Oświadczenie w sprawie teledysku zespołu Tulia „Fire of Love (Pali się)”

• 13 March, 2019
  • Universal Music

Intencją pracownika Universal Music Polska nie było obarczenie odpowiedzialnością za zmianę w teledysku zespołu Tulia „Fire of Love (Pali się)” Telewizji Polskiej ani żadnego innego podmiotu związanego z występem Tulii na Konkursie Piosenki Eurowizji.

Usunięcie krzyża z teledysku Tulii do piosenki „Fire of Love (Pali się)” wyniknęło wyłącznie z interpretacji przepisów Konkursu Eurowizji i dostosowania czasu trwania teledysku do eurowizyjnej wersji utworu.

W trakcie, gdy odbywały się prace montażowe, zarówno Tulia, jak i przedstawiciele Universal Music Polska, byli w trakcie przygotowań do występu na gali Fryderyków w Katowicach, w związku z czym żaden podmiot nie nadzorował bezpośrednio prac nad montażem teledysku. Również przedstawiciele Telewizji Polskiej nie mieli wpływu i nie uczestniczyli w tych pracach.

Poniżej prezentujemy link do stanowiska managementu zespołu Tulia: https://www.facebook.com/188846645006097/posts/401112087112884?sfns=mo

Oświadczenie w sprawie teledysku zespołu Tulia „Fire of Love (Pali się)”" data-numposts="5">

Nadchodzące wydarzenia

06 Jun