Oświadczenie w sprawie teledysku zespołu Tulia „Fire of Love (Pali się)”

• 13 March, 2019
  • Universal Music

Intencją pracownika Universal Music Polska nie było obarczenie odpowiedzialnością za zmianę w teledysku zespołu Tulia „Fire of Love (Pali się)” Telewizji Polskiej ani żadnego innego podmiotu związanego z występem Tulii na Konkursie Piosenki Eurowizji.

Usunięcie krzyża z teledysku Tulii do piosenki „Fire of Love (Pali się)” wyniknęło wyłącznie z interpretacji przepisów Konkursu Eurowizji i dostosowania czasu trwania teledysku do eurowizyjnej wersji utworu.

W trakcie, gdy odbywały się prace montażowe, zarówno Tulia, jak i przedstawiciele Universal Music Polska, byli w trakcie przygotowań do występu na gali Fryderyków w Katowicach, w związku z czym żaden podmiot nie nadzorował bezpośrednio prac nad montażem teledysku. Również przedstawiciele Telewizji Polskiej nie mieli wpływu i nie uczestniczyli w tych pracach.

Poniżej prezentujemy link do stanowiska managementu zespołu Tulia: https://www.facebook.com/188846645006097/posts/401112087112884?sfns=mo

Oświadczenie w sprawie teledysku zespołu Tulia „Fire of Love (Pali się)”" data-numposts="5">

Nadchodzące wydarzenia

23 Mar
DEZERTER, MOSKWA, THE PAU, AFTER LAUGHTER

Klub Studencki "Kwadrat", ul. Skarżyńskiego 1, Kraków

24 Mar
HUNTER w ZET PE TE

Zet Pe Te, Dolnych Młynów 10, Kraków

26 Mar
Godsmack - nowa data przeniesionego koncertu!

Progresja, ul. Fort Wola 22, 01-258 Warszawa